Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Breeders aften’s indtryk

June 10th, 2012 · No Comments · Dansk Breeders' Cup, Diverse, Foto, Klampenborg


Freja (IRE) og Jacob Johansen efter sejr i “Copenhagen Cup i Morgen


Feltet i Derby Trial på vej rundt svinget fra Venstre: Marcos Robaldo på Lancier, Rafael Schistl på One Direction, Oliver Wilson på Blue Saphire, Espen Ski på Don’t Loose (SWE) og Per-Anders Gråberg på Pro-Hunter


Lennart Hammer på vej i mål på Khan i ovennævnte løb, hvor han fik en 2. plads efter The Black Balsam (SWE) med Valmir De Azeredo i sadlen, bag ham ses Rafael Schistl og One Direction


The Black Balsam med sin trækker efter sejr i Derby Trial Stakes


Træner Søren Jensen hjælper med Khan i vinderciklen


Lennart og søn på vej tilbage til Vægten efter 2. plads i Derby Trial med Khan


De sidste detaljer ordnes på Cantenac før Breeders Cup, som han vandt rigtig flot. Tillykke til kredsen omkring ham, og opdrætter – Stutteri Hjortebo


Espen Ski på Miss Valuev og Jacob Johansen på Cantenac på vej til start i Breeders Cup

Jeg har det ikke godt med aftenløb, så er det sagt. Det laver udu i hele min rytme, og det er ad h….. til i forhold til fotograferingen. Det første er mit systems skyld og sådan er det. Det næste har noget med finanser, udstyr og teknisk viden at gøre, og således kan banen jo ikke lastes for mine mangler. Det er bare konstateringer.

Aftenen blev underlig på mange fronter, og dette har ikke kun noget at gøre med, hvem der vandt hvad. Slet ikke. For det er jo før set, at tingene udvikler sig helt, helt anderledes end langt de fleste ville tro. That’s the name of the game. Men det var mere måden på det, der langt fra var heldig.

Hvad der var heldigt, var arrangementet med grillmaden. Det var superlækker mad, og det smagte skønt. Dét må gerne gentages efter min og de andre, der smagtes mening. Vejret holdt sig heldigvis tørt, og det i sig selv var dejligt for banen var godt besøgt, omend jeg ikke tror, vi skal tilskrive storskærmen dette – igen min egen personlige mening.

Fotograferingen kørte ikke for mig, så det er meget begrænset, hvad jeg har af fotos. Det løb, jeg rigtig havde glædet mig til at se, og hesten jeg havde set frem til gensyn med, nemlig Itsagroom i Stay on Handicap, fik jeg ikke fotograferet, fordi der var brug for “all hands on deck” til at sadle en hest – og så hjælper jeg selvfølgelig. For det så ikke skulle være lyv, så gik han da selvfølgelig hen og vandt. Jeg håber inderligt, han kommer til start igen i år på en dagsløbsdag, så jeg kan fotografere ham der.

Næste løb, hvor jeg gerne ville have fotograferet var 3-års Preb-Race, men eftersom det ikke lader sig gøre at “stoppe i hovedet” samtidig med, så blev det heller ikke til noget. Til selve Breeders fik jeg dem på vej til start, men anede her også allerede, at lysforholdene, ikke var optimale, for nu at sige det mildt. Så jeg opgav ligesom ævred lidt. Jeg kan se, at det er godt nok, at jeg gjorde det, for kvaliteten af foto, er ikke noget at skrive hjem om i mange af tilfældene, og jeg har måtte slette mange flere end vanligt. Pyt, jeg har stadig næsten 1000 fotos fra et par løbsdage siden, så jeg behøver ikke kede mig. Dem der er fra dagen her, kommer det sædvanlige sted, når jeg når så langt.

Tags: ······················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment