Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dagens to seje hovedpersoner

June 5th, 2012 · 3 Comments · Ikke kategoriseret, Täby


Lennart Hammer vinder Jockeyklubbens Jubileumslöpning på The Kicker – Foto: Stefan Olsson/ Svensk Galopp

Jeg kan næsten ikke finde ord for, hvor sej jeg synes, Lennart er. Et er overhovedet at komme tilbage efter hans alvorlige skade sidste år. Det har jeg været inde på før. Men at gøre det så flot, så hurtigt er mageløst! Det bliver et tab, når Lennart senere på året drager til Tyskland.

Lige så sej er The Kicker. En dejlig, venlig og utrolig rolig og flink hest, der bare gør sit bedste og det han skal hver eneste gang. Og så endda lidt mere. Fantastisk hest. Man kan ikke ønske sig bedre egenskaber for en væddeløber, end han har. Så de er et sejt par de to.

Stort tillykke til Hestejere, Træner, jockey og alle involverede parter i The Kicker. Han er bestemt noget, at fejre på alle måder. – Hvor jeg ved det fra? – Jeg er så heldig, så jeg er en del af Bechmann Racing, hvor han står. Og omend jeg ikke har den største del af æren for hans trivsel, så bidrager jeg da til den, når jeg er der. Det er jeg bestemt stolt af.

Udover de to helte, var der faktisk også andre her til aften Giant Sandman (IRE), cantrede hjem til sejr i Täby Värsprint med Rafael Schistl i sadlen. Den vandt med flere længder. Helt utrolig flot. Ligeledes var der fra dansk side grund til at glæde sig over Oliver Wilson – også igen! Han sejrede på Integria (GB) – meget passende i Wonderboy Handicap. Oliver er i sandhed vores Wonderboy!

Hvad der ellers gjorde indtryk, var Sir Lando med Fredrik Johansson i sadlen, der også gjorde det fantastisk i Stockholm Stora Pris, og kom bagfra og vandt overlegent. Flotte væddeløb fra Täby, men skuffet var jeg da over Hovsa, der udgik lige før start. Ærgerligt for Søren Jensen og co. at tage helt derop for at udgå lige inden start.

Tags: ·············

3 Comments so far ↓

  • Erik S

    …-og enkelte af os er endda så gamle, at vi husker hesten Wonderboy. En dejlig væddeløber!

  • Deborah

    Det er da lidt sjovt. Det må jeg så indrømme, det kan jeg ikke! 🙂 Men sjovt, du kan Erik.

  • Deborah's food and something

    […] ordnede jeg, så hun var klar til ham etc. Derudover var det også dagen, hvor vi skulle fejre vores store sejr forleden med The Kicker. Det er snart ved at blive en hel vane, at han er den, der sørger for, at jeg får boblevand, som […]

Leave a Comment