Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Derbygalops

June 23rd, 2012 · 5 Comments · Dansk Derby, Foto, Larch Ærespræmie, Pokalløb (L)


Et stort lot heste fra Træner Bent Olsen på vej på banen


Bettina Wilson på Marley (Larch Ærespræmie)


Oliver Wilson på Khan og Danielle Sønderbæk på Pro-Hunter


Træner Fransico Castro holder øje med Derbyhestene Summertime og Darcy


Rafael Schistl på Summertime og Manuel Martinez på Darcy


Oliver Wilson på sit DFDS Dansk Derby ridt – Lake Cooloola


Helle Christensen på Runner Runner (Tattersalls Grand Cup) og Max Friberg på Maltho (Härkila Pokalløb)


Rytterne er Bettina og Brian Wilson, på henholdsvis Fabiola (Fawzia Stakes) og His Highness (Boutique Bolou’s Ærespræmie)


Francis Mbugua på Hanna og Jacob Johansen på Buzz Lightyear (DFDS Dansk Derby)


En for mig udkendt rytter og hest og Max Friberg på Phoebe (Larch Ærespræmie)


Manuel Martinez på Hell’s Angel (Pet´re Toddler’s Trophy)


Clauses Sunshine og Back In Business


Træner Hanne Bechmann med ejeren af The Kicker Jens Lauritzen og en repræsentant for DFDS, samt staldpigerne Lene Holmbæck og Anne-Sophie Toubro


Susie Glennie på The Kicker (DFDS Dansk Derby)

Så fik jeg ordnet Derbygalop fotos. Der er ikke helt så mange gode, som håbet, men der er dog nogen, og det er vel også godt nok et sted. Dog er jeg skuffet, når jeg ser andres fotos fra dagen, for så mangler mine fotos “noget”. Og jeg kan kun tilskrive det mit objektiv som ikke er godt nok og min tekniske viden.

Objektivet “går i koma”, så snart der ikke er “fuld skrue” på lyset. Det er også et meget gammel objektiv. Jeg må forhøre mig ved de kloge om, hvad et godt alternativ ville være at spare op til. For jeg bliver dødfrustreret over at komme hjem med, hvad der skulle have været gode fotos, som så er grovkornede og uskarpe! Nå vand i åen – jeg har stadig Guderne skal vide, tonsvis af meget skarpe og udemærkede fotos, der skal ordnes.

Og sidst vil jeg sige – Derbydag ér festlig og selve Derby’et spændende – ingen tvivl på det. Og jeg er så heldig, at jeg for 2. år i træk nu, er i en stald med en Derbydeltager. Det er meget, meget spændende.

Men når det er sagt, er der også mange andre dejlige løb som (i mine øjne) også er spændende – deriblandt Härkila Pokalløb og nu hvor alle andre har så travlt med Derby’et kan jeg jo spørge jer, hvem I tror, der vinder lige netop det løb så. Du kan se programmet for dagen her.

[poll-id=3]

Tags: ···································

5 Comments so far ↓

Leave a Comment