Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Er det en god idé med storskærm/kamp?

June 10th, 2012 · 2 Comments · Dansk Breeders' Cup, Diverse, Klampenborg

Der er sikkert lige så mange meninger om det emne som mennesker på banen, men nu får du mulighed for at fortælle, hvad du synes nedenfor. Du kan afgive flere svar (op til 5), så kan du ikke klage over det ihvertfald. Jeg glæder mig til at se resultatet.

Personligt (undskyld til fodboldfans) rager det mig en høstblomst, og jeg synes måske banen kunne bruge de penge langt, langt bedre på noget andet. Jeg ved ikke, hvad tanken bag det var, og om man ved programlægning var klar over, at her lå en vigtig kamp. Jeg vil gerne have “skidt for sig og snot for sig” havde jeg nær sagt. Det gav en masse larm og uro, som ihvertfald påvirkede en hest, jeg sadlede helt vildt meget, og de kan blive stressede nok. Jeg tror ikke, den var ene om det.

Hvis tanken var at tiltrække mere publikum, så tror jeg heller ikke tanken holder. Okay så kan man sige som en “service” til de mennesker, der er på banen. Langt de fleste af os, har altså rigeligt at gøre med at holde øje med hestene og hvad der sker rundt dem, hvis ikke vi ligefrem passer dem. Så for mig var og er det kun et forstyrrende element hele vejen rundt. Jeg ville hellere have haft dagløb som vanligt, og så kunne folk have taget hjem og se fodbold bagefter.

Hvis vi tænker i alternativer til, hvad pengene kunne bruges på ellers:

Nye træer istedet for dem, der er blevet fældet

En pølsevogn mere eller en bod med fish & chips eller noget andet lækkert

Dette var bare to forslag, og der er mange flere afhængig af, hvad prisen for sådan en skærm er. Men jeg har en god ide om, at det langt fra er billigt. Det var min mening, nu er det jeres tur. Afstemningen ligger også i sidebaren til højre.

[poll-id=2]

Tags: ······

2 Comments so far ↓

Leave a Comment