Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Græsgalops og en enkelt på sandet

June 11th, 2012 · No Comments · Foto, Ikke kategoriseret, Klampenborg


Iben Hjorth Buskop på Simbad (FR)


Et hold fra Inge-Mette Dejgaaard: Gert og Pernille Hansen og Cathrine Weilby


Aslam Mohammed, Marcos Robaldo og Pouline Mensen


Helle Christensen og Line Kümmel på vej hjem


Aslam Mohammed og Marcos Robaldo


Cathrine Weilby på Ladybird

Det var en skøn morgen, hvor jeg fik gjort det, jeg holder allermest af. Fotografere og nyde græsgalops. Indrømmet, man nyder lige en tak mere, når man ikke også skal fotografere, men jeg elsker jo også at fotografere, så …. Jeg var heldig, for flere ting faldt i i min turban. Der var Simbad, som jeg er med til at passe til daglig – ret meget faktisk.

Og jeg fik lov at se Cathrine in action til hverdag. Det er desværre ikke så ofte mere. Men dejligt at se hende. Hun gik en tur på sandet. Det gik til gengæld stærkt, og jeg nåede kun lige akkurat ned på banen og fange hende. Men så fik jeg varmen. Det var på det tidspunkt blevet ret køligt.

Desværre nåede jeg ikke Pollys to, som smuttede for mig – det er jeg ked af, men jeg skal prøve igen næste gang. Navne på hestene, skal komme, når mine hjælpere har oplyst mig. Sålænge håber jeg I vil nyde fotos i mangel af at være der selv.

Tags: ············

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment