Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Aftenløb – hvad synes du?

July 8th, 2012 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

I går var der aftenløb, og jeg tog ingen fotos. Ikke et eneste. Det er godt nok sjældent det sker. Meget sjældent, men det bliver i højere grad sådan af mange årsager. Ikke fordi, jeg ønsker det sådan, men hvis jeg skal nå lidt af de mange andre praktiske ting, der også er, så er der kun et sted, jeg kan skære ned, og det er på fotograferingen, og bloggeriet. Det er som nævnt ikke lysten der mangler, men tid og kræfter.

Uanset, så er jeg lidt nysgerrig omkring hvad du synes om aftenløb. Personligt er det, som jeg vist har nævnt ikke et koncept, der overhovedet på nogen måde tiltaler mig. Jeg ved mange har det ligesom jeg, men også mange der synes om det.

Jeg kan sagtens “gå med til” et par løbsdage på den konto, men i år er der alt, alt for mange. Jeg undre mig meget over, hvad motivationen er for det. Men det er ikke mig, der sidder på den del – slet ikke, men tanken har man jo lov at have og spørge jer.

[poll-id=4]

Tags: ·

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment