Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Historisk varemærke – også på galopbanen

July 27th, 2012 · 2 Comments · Foto, Klampenborg


En smuk morgen på galopbanen taget med mobilen, for ganske nyelig

Jeg læste lige denne artikel om, at Travbanen, vil åbne deres historiske varemærke. Så var det jeg tænkte på vores smukke dommertårn, der står uvirksomt hen. Det er for mig (udover den Kongelige Tribune og Hovedbygningen med vægten etc.) et historisk varemærke for Galopbanen.

Jeg kan ikke være den eneste, der undrer sig over, hvorfor man ikke bruger dette udemærkede tårn, ikke kun af historiske årsager, men også for at få det store overblik over banen, man så tydeligt mangler i flere situationer. Er der nogen, der kan svare mig på det?? At der mangler ledninger og teknik i tårnet, er ikke forklaring nok, for selvfølgelig er det muligt at trække ledninger derover.

Lad os få vores dommertårn i sving, så alle kan se, hvad der foregår, også når diverse kameraer og andre ting ikke fungerer. For det ved vi jo alle, at det sker. Så helt bortset fra smukt, også praktisk.

Tags: ····

2 Comments so far ↓

  • Erik S

    Vidste ikke at dommertårnet ikke er i brug. Det var det da “i gamle dage”, men ved nærmere eftertanke har jeg længe ikke set liv derinde. Det er da tosset, det er jeg enig i. Hvor sidder dommerne så?

  • horseracing.dk

    Det er ret så “galmatias” i mit hoved. De sidder ovenpå Glashuset mellem Den Kongelige Tribune og Racing Club (eller hvad vi snart skal kalde den).

Leave a Comment