Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Skandinavisk Grand Prix 2012

August 22nd, 2012 · 2 Comments · 2-års Maidenserie, Foto, Klampenborg


Pinocchio (Pistachio – Miss Moet) og Manuel Martinez vinder Beierholm 2-års Maidenserien foran Dina Danekilde og Joaninnha og Shane Karlsson og Autumn Leaves. Pinocchio er trænet af Susanne Bang Johansen, ejet af samme og opdrættet af Bechmann Racing

Dagens 2. sejr i dagens 2. løb for Susanne Bang Johansen. Dennegang med Pyrus, der havde Emma Olsson i sadlen. Pyrus (Academy Award – Beauty Winner) er ejet af Jens Aaquest og opdrættet af Jørgen V. Pedersen og Lisa Lentz Jensen


Jacob Johansen og Dawn Raid (SWE) vandt dagens 3. løb Goffs REady To Run Maidenløb foran Cecillie Winberg på Beetle Bomb og Nicolaj Stott på Inception. Sidstnævnte er iøvrigt helbror til Pinocchio, der vandt dagens første opgør. Dawn Raid (SWE) er ejet af Stall Inco og bliver trænet af Bent Olsen


Goffs Sprint Cup blev vundet af Master Chef (IRE) (Oasis Dream – Miss Honorine) og Jacob Johansen, foran Oliver Wilson og Flyer og Karakorun (GB) og Fernando Diaz. Master Chef ejes af Stald Cambre og trænes af Bent Olsen, som iøvrigt også træner Karakorun (GB)


Opløbet i Gentofte Kommunes Ærespræmie, som Mojito og Oliver Wilson (længst til højre) stod for. Mojito (Pistachio – Titchi Witchi), ejes af Anna Nillson, trænes af Bettina Wilson og er opdrættet af Kjems Racing


Cantenac i Paddocken før Skandinavisk Grand Prix – han sluttede 4.


Rafael Schistl og Maltho på vej til start i Skandinavisk Grand Prix – de gjorde det meget flot og fik en 2. plads bag fantastiske Peas & Carrots


Nanna Emilie Hansen på vej til start på Lagoa Do Pau, som hun vandt Klampenborg Hesteejerforenings Sweepstakes på foran Jacob Johansen og Montgomery (SWE) og RAfael Schislt og Metroline (SWE)


Madame Esprit (Esprit du Nord – Kinky Spot) eller “Madammen” som hun kærligt hedder i daglig tale, er tilbage i storform og kunne sammen med Rafael Schistl henvise Marc Stott og Somerville til en 2. plads og Manuel Martinez og Liberation til en 3. plads. Madame Esprit er ejet af Boltegård og Kjems Racing, som også har opdrættet, og hun bliver trænet af Helle Christensen

Det var på mange måder, den helt perfekte løbsdag. Intet er dog perfekt. Jeg tror, jeg kan tale på rigtig manges vegne, når jeg siger, at mange tanker gik til både Cathrine Weilby og Emilia Hvidtved, der begge på det tidspunkt, var på hospitalet efter styrt. Dels var vi jo bekymrede for dem, og dels mangler vi dem jo på banen. Heldigvis går det fremad med Cathrine, men i sadlen kommer hun ikke lige foreløbig, ligesom Emilia også mister sin sæsson, da hun skal gå med krave efter et brud i nakken, som skal hele. Fortsat god bedring til dem begge.

For at runde af med det triste, så sker der uheld også med hestene. Et sådan uheld havde vi i søndags. Men det var også det eneste heldigvis og når galt nu skulle være, kom jockey’en ikke til skade, hvilket bestemt også er meget at være taknemmelig for – især set i lyset af de andre to nævnte tilskadekomne. Det er altid meget trist, og berøre hele atmosfæren på banen efterfølgende. Ingen er glade for den slags uheld.

Ellers var vejret top-sommervejr – næsten for varmt til min smag, men mange var glade for varmen. Det var dejlige løb på programmet og jeg nød det. Og hvad så med dagens hovedløb – Skandinavisk Grand Prix tænker du – var det ikke værd at nævne? Jo, bestemt, men det kommer, og der var jo en særlig anledning i den forbindelse, som jeg nok synes fortjener særlig opmærksomhed. For nu må I nyde ovenstående og så kommer fotos her.

Tags: ·····················

2 Comments so far ↓

Leave a Comment