Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vinder af SOC 2012 – Bank Of Burden

August 6th, 2012 · 1 Comment · Klampenborg, Skandinavian Open Championship (Gr. 3)


I Paraden mellem Peas And Carrots forest og Inspired Cry


Bank Of Burden var totalt overlegen i sin sejr, og det var en fornøjelse at se ham løbe


I vindercirklen omgivet af Træner Niels Petersen, ejerene og jockey Per-Anders Gråberg


Også Bank Of Burden skulle selvfølgelig have et bad efter løb, inden han skulle i Dopingkontrol

Det var en dejlig dag. Da jeg tog hjemmefra så det ud til regn, og jeg frygtede for dagen, men det blev ved truslen og vejret var dejligt, omend lummert. Der var en perlerække af dejlige løb, og der er selvfølgelig mange flere fotos fra dem og af nogen af de andre vindere også. Til en start ligger der en sjat på Facebook og på Flickr.

Selve Scandinavian Open Championship var dagens hovedløb og med rigtig mange fine heste til start. Deriblandt Bank Of Burden (USA), der var taget fra Norge og ned sammen med Touch of Hawk (FR) og Without Fear (FR), ligesom Peas And Carrots, Inspired Cry (USA), og Weald (GB) kom fra Sverige, udover de danske deltagere selvfølgelig. Så et flot felt på 10 heste i den tunge klasse.

Omend det var håbet, at Sir Henry fra Enghavelyst’s eller en af de andre danske heste, kunne gøre sig gældende, så blev de fire første pladser besat med de udenbys gæster. Men netop Sir Henry fik den højste placering af de danske drenge og kunne bestemt være sin indsats bekendt.

Bank of Burden (USA), er ejet af stald Trick og Treat AB, trænet af Niels Petersen (oprindelig fra Gentofte i Danmark), og blev redet til sejr af Jockey Per-Anders Gråberg foran, Espen Ski på Touch Of Hawk (FR) og Fredrik Johansson på Peas And Carrots. Stort tillykke til alle implicerede med en fantastisk hest og et fabelagtigt løb

Tags: ········

One Comment so far ↓

  • En god gentagelse | deborah.dk

    […] gentager ikke mig selv, når jeg viser et foto af Bank of Burden i vindercirklen. Han har såmænd gjort det igen og vandt med stor lethed Scandinavian Open Championchip sammen med jockey Per-Anders Gråberg, […]

Leave a Comment