Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Åringsauktion, York Stutteri 1. september

September 25th, 2012 · 3 Comments · Avl, Foto, York Stutteri

Vi har næsten lige været til åringsauktion på York Stutteri. Det er en af de bedste oplevelser overhovedet for mig. Ganske som Galopbanen byder auktionen en cocktail af det bedste, af det bedste – masser af smukke heste, en skøn plet med usigt til endnu flere heste og masser af dejlige mennesker at dele det hele med. Oveni kunne jeg have stoppet hovedet fuld af god mad, hvilket jeg dog undlod af flere grunde 🙂

Som altid kunne resultaterne være bedre, og tallene større, både for solgte åringers del og for priserne de indbragte. De helt nøjatige tal for hvilke tal og heste, der var i spil, kan ses på resultatlisten og åringer til salg ses i kataloget.

Vil du se flere af mine fotos fra auktionsdagen ligger de lige her. God fornøjelse.

Tags: ··

3 Comments so far ↓

Leave a Comment