Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Gigantisk!

September 28th, 2012 · 1 Comment · Diverse, Foto, Täby


Giant Sandman(IRE) 5, br h Footstepsinthesand-Sharamana / Darshaan (Barronstown Stud) på Stockholm Cup dagen dels i paddock og på banen med Jacob Johansen

Ovenfor ses Giant Sandman (IRE), og selvfølgelig er der en indlysende grund til dette indlæg. Jeg har selvfølgelig set ham på transmissioner fra det svenske og norske, men at se ham sådan helt rigtigt, var godt nok noget af en oplevelse.

Jeg har da set store fuldblodshingste før, bare tænk på Fly Society, som altså bestemt ikke er nogen nipsting heller. Men den her er alligevel i en liga for sig selv, for det er ikke kun størrelse, det er udstrålingen, han har der gør, at han er næsten uhyggelig. Og så er han altså monsterstor. Prøv at se ham i forhold til dels de mænd, der går med ham (de var helt almindelig størrelse) og publikum.

Det her er en hest, der ved sin blotte tilstedeværelse gør at folk stopper op og bare glaner! Undertegnede inklusiv. Da jeg fik samlet underkæben op, fik jeg så taget en del fotos af ham, for ingen ved, hvornår jeg får chancen igen. Jeg var ihvertfald imponeret. Jeg håber, du ud fra mine fotos kan se, hvor enorm og imponerende han er. Desværre var hans præstation deroppe ikke helt så imponerende som forventet. Han fik en 5. plads og 30.000 kr. sammen med jockey Jacob Johansen i Täby Open Sprint Championship (L).

Nu når jeg engang får taget mig sammen til en marathon fotoredigeringstur igen, så må fotos fra netop Stockholmdagen stå for tur. Med disse skud af Giant Sandman, vil jeg ønske jer en god weekend.

Tags: ·····

One Comment so far ↓

  • 120619 – Besøg hos Bechmann Stud

    […] se ham, som baby her. Hoppen på visit hos Pistachio er Mai Pen Rai (Whipper) med hoppeføl efter Giant Sandman (Footstepsinthesand), men hun er som sagt enten med en hov ude af døren på vej hjem, hvis ikke, […]

Leave a Comment