Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Personlige favoritter ♥

September 26th, 2012 · No Comments · Avl, Foto, York Stutteri


Brun hingst Sakhee-Smackeroo solgt af Jafar Al Ghitani gik tilbage ved 48.000 kr. En fin og meget ædel hest med en dejlig udstråling at se til


Denne her hoppe vist frem af Malin Karlsson, var bare så fin. Hun var bare bygget så lækkert og havde så meget udstråling. Hende var jeg ret så hooked på også. Hun er brun og Final Apperance-Autarcie og fra Stutteri Hjortebo, og for de 16.000 kr. hun gik for til Hans-Inge Larsen, var hun et fund efter min mening


Denne mørkebrune hingst Final Apperance-Atlantid Winner fra Stutteri Hjortebo, her vist frem af Martin Hjorth, var absolut en, jeg ville have elsket at tage med hjem – han blev solgt efter auktionen, efter at være gået tilbage for 25.000,- kr.


En der bare osede udstråling var ham her – Mamut fra Stutteri Bøgely. Han er en brun hingst Chinese Mandarin – May Spirit, og blev solgt til Bettina Wilson for 40.000 kr.

Hvad ser man så efter, når man sådan er til auktion?. Tjah! Selvfølgelig har dem, som seriøst er købere allerede inden gjort sig tanker om, hvad de vil have og har et par stykker de vil byde på, hvis førstevalget fejler. Sådan ville jeg ihvertfald selv gøre, hvis jeg stod i den situation.

Der er kigget afstamninger, resultater og alt muligt på forhånd. Grundigt! Og så er der jo lige den lille ting, der hedder penge. Man kan ikke inden vide, hvad åringerne kommer op i af pris, men man har en ide om, hvilke der formentlig bliver dyre. Så man skal jo så også have sig en prisramme. Og så kan det hele jo falde til jorden, hvis nogen har en større prisramme end en selv. Således kan man komme hjem uden hest, hvis nogen med meget vide rammer byder op, og byder op, og de så ender med at tage den hest man selv ville have haft.

Nu er jeg slet ikke i en situation, hvor jeg kan eller skal købe en åring eller hest i det hele taget. Men som jeg siger, at kigge og drømme er heldigvis gratis, og jeg kan tillade mig at pege og sige “den der” – havde jeg råd! Det sidste er så lige stopklodsen.

Ovenfor dem jeg sådan umiddelbart faldt for på stedet, og hvilken som helst af dem ville have været en drøm at få med hjem – for mig. For nogen andre, er det nogle andre, og inden havde jeg ikke studeret særlig grundigt, men de to Final Apperance afkom var ikke overaskende for mig, for jeg kan som regel rigtig godt lide hans afkom. Du havde garanteret også favoritter, men om du købte er en anden snak.

Når ovennævnte er sagt, så er det sket at folk er taget på auktion, uden planer om at købe en åring og alligevel har stået med en efter auktionen! 🙂 Måske mere end en gang endda, og sikkert i flere tilfælde end jeg kender til. Men det er okay, ellers så statestikken måske endnu værre ud.

Nu venter en lang vinter for os og de nye små, som skal i træning og vænnes til den store galopverden inden sæssonen skydes igang til foråret. Og Husk, hvis du vil en tur på banen er det snart, du skal gøre det, der er kun få løbsdage tilbage:

29. september 2012 Dansk St. Leger

13. oktober 2012 20. løbsdag

21. oktober 2012 21. løbsdag

27. oktober 2012 Sæssonfinale

Samtidig vil jeg lige minde om:

Pedegree Online -Thouroughbred Database

hvor du kan slå afstamningen op, på stort set alt.

Tags: ·················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment