Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vild weekend med fantastiske resultater!

September 24th, 2012 · 1 Comment · 2-års Maidenserie, Foto, Klampenborg, Sceptre Stakes, Øvrevoll Galoppbane


Fra Venstre: Paddington/Jacob Johansen, Clauses Vibber/Martin Rodrigez og Koo Koo Sint/Oliver Wilson – Vinderen var Clauses Vibber, som vandt Beierholm 2-års Maidenserien Afd.II


Fra Venstre: Maltho/Martin Rodrigez, Hongkong Legend/Elione Chaves, Simbad/Manuel Martinez, Sir Henry/Jacob Johansen og Condor/Oliver Wilson. Niels Overgård Memorial blev vundet af Maltho foran Sir Henry og Simbad


Opløbet i Athene Handicap


Majestic Eleven og Oliver Wilson gør kort process og vinder, foran Somerville/Nicolaj Stott og Liberation/Martin Rodriguez


I dagens hovedløb – Septre Stakes (set fra venstre: Freja/Jacob Johansen, Madame Esprit/Martin Rodriguez, Oliver Wilson/Tigress Eleven, og Rayna/Nicolaj Stott), var der bestemt også tale om kort proces, da mægtige Rayna/Nicolaj Stott trak fra og vandt foran Madame Esprit/Martin Rodriguez og Freja/Jacob Johansen


Rayna omgivet af Træner Tina Mortensen, jockey Nicolaj Stott, trækker Pernille Thim og ejerne

Udover løbsdagen på Klampenborg, ved alle vist, at der også var løb i Norge om søndagen. Der kan man sige den danske lejr gjorde sig pænt bemærket – og det ment positivt. Enghavelyst, hvor Søren Jensen og Hanne Bechmann holder til så ganske særligt. The Kicker/Carlos Lopez vandt Breeders Prize Classic og omkring 404.000 gode danske kroner, og lige bag ham kom Hovsa/Oliver Wilson, og så kom resten af feltet med Lattitude/Valmir De Azeredo. Lige bag den kom igen to danske heste fra Tina Mortensens Stald.

Men det sluttede skam ikke der med den danske triumf i det norske. Næh, nu vi var der, kunne vi lige så godt lige vinde Øvrevoll Champion Hurdle over 3950 m. Faktisk har vi prøvet det før for 2 år siden med Percussionist. You’re The Top vandt sørme og den sejr indbragte ham 100.000 på kontoen til sine ejere, og bragte dermed dobbeltsejr for Hanne Bechmann i Norge. Ikke bare vandt han, men gjorde det med hele 7 længder. Sikke en weekend for Danmark og ikke mindst Enghavelyst.

Klik nedenfor, for at læse mere:

Det var iøvrigt en weekend præget af kvindelige trænere, Tina Mortensen vandt dagens hovedløb med Rayna som nævnt, Hanne Bechmann, der udover sejrene også havde to 4. pladser – Tigress Eleven og Imaginenowar og en 3. plads – Simbad. Annike Bye Hansen, Øvrevoll, der træner Ragasso (vinder af Breeders Prize Sprint), Helle Christensen, der vandt med Maltho på Klampenborg (og var 2. med Madame Epsrit og 3. med Liberation (Freja Handicap), Sara Slot 2. med Manchego (Zacatecas Eliteløp), Susanne B. Johansen 2. med Paddington, Mikaela Janeskog (a) Træner af Hidden Secret (SWE), Tine Hansen 2. med Her Birthday (Athene Handicap), Birgitte Nielsen 2. med Golden Rock (Hot Fudge Handicap) og 2. med Somerville (Freja Handicap), Karin Tedesund vinder med Mr. Timberlake (SWE), Mari Falker Norin 2. med Findus Zaid (SWE) (Vinjett Handicap), Inge Mette Dejgaard vinder med Harley (Lumen Handicap) og 3. med Reel Quest (Maidenserien). I Lumen Handicap fik Vivika Nilsson (a), Sverige en 3. plads med Mr. Melody Club (SWE). Så det var en dag, der var dedikeret til pigerne på Klampenborg og en weekend, hvor de heldigvis også prægede den udenbys. Hermed er pigerne også hyldet her.

Tags: ······································

One Comment so far ↓

  • Deborah's food and something

    […] har været en højst besynderlig dag. Underlige vibes hele dagen, blandet med sejrsrus og champagne! Måske alt den her energiforvirring gik min el, for om ikke andet, så gik strømmen hos mig. Nej […]

Leave a Comment