Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Basnæs: Solstråler og regnbuer

October 14th, 2012 · No Comments · 2-års Maidenserie, Foto, Klampenborg


Dagens største solstråle var Oliver Wilson, der havde god grund til at ligne en stor sol. 4 sejre og nummer 100 blev nået i går. Her er han på dagens første Rightquest CarlRas, sammen med ejerne

Det var en våd Basnæsdag. Det kommer vi ikke udenom. Jeg kørte ellers hjemmefra håbefuld omkring vejret, men ak! Som det kan læses her, så holdt det ikke mange sekunder. Faktisk vil det være mere end rimeligt at sige, at det øsede ned, det meste af løbsdagen, men nu var vi jo kommet, og så holder man det ud.

Alt er bedre end at være henvist til Dantoto’s travhelvede (efter min ringe mening) og ind kan man jo altid gå. Den “nye” fine tribune er dog både varm og lun, når vejret ikke arter sig. Den blev også brugt flittigt i går.

Der var dog løbene og det gode selskab til at trække på plussiden og Oliver’s sucess var bestemt en af de bedre ting. Her er hans sejre:

1300 gr Beierholm 2-Års Maidenserien med
Rightquest CarlRas

1500 gr Beierholm 2-Års Maiden med Koo Koo Sint

1600 gr Hofjuveler Hertz Ærespræmie med Pro-Hunter

1400 gr Seven Furlong Handicap med Noble Penang

Stort tillykke til Oliver med det fine resultat. Det var så ikke Oliver, der vandt Basnæs, men jeg tænker træner Søren Jensen er godt tilfreds med, at stå for de 3 ud af de 4 sejre.

Basnæsløbet blev vundet af Elione Chaves og
Irish Treasure (IRE), som er ejet og trænet af Irina Skjødt. Stort tillykke til hende også.

Der kommer en smule mere fotos her.

Tags: ··········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment