Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Et kig i arkiverne

October 18th, 2012 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg, Skandinavian Open Championship (Gr. 3)


Ariel de Souza på Saba Rock


Kim Andersen på Madame Esprit og Eddie Ahern på Hallöjsa i dagens opgør – Hallöjsa vandt, men kun lige. De kommer ind i samme tid


J.M. O’Dwyer på Master Chef og Eddie Ahern på Lady Lily, sidste vandt

Jeg skulle lede i arkiverne efter et foto af Master Kid, som jeg også fandt, omend det ikke lige var den slags foto jeg gik efter, så blev det sådan.

Det adstedkom, at jeg “faldt over” SOC 2010, hvor jeg har 761 fotos liggende og jeg har siger og skriver uploadet nogle og fyrre!!! Det belyser ligesom den opgave der ligger med at sortere resten og uploade dem. Og det er så helt tilbage fra 2010, og langt fra det eneste, der mangler af det, der ligger så langt tilbage. At mit objektiv er gået i stykker, er monstersurt, men jeg tror, det er en vink med en vognstang om, at jeg vist hellere må få sorteret det jeg har.

Da kræfterne langt fra står mål med ambitionerne, er det nok endnu vigtigere, så det vil jeg koncentrere mig om nu, at få ryddet op og uploadet fotos. Når jeg er igennem et set, skal I nok høre, for hver eneste bliver en stor sejr.

Tags: ···········

One Comment so far ↓

  • Solen kom og gik igen | deborah.dk

    […] jeg så i aktion var Nicolaj Stott på Little Lily (GB). De så fine ud, og det er lidt sjovt, for hoppens mor Lady Lily (IRE) var jeg helt vild med. Senere sludrede jeg med flere andre, og så blandt andet noget af min […]

Leave a Comment