Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tanker til Thea – R.I.P.

October 27th, 2012 · 2 Comments · Foto, Klampenborg, Øvrevoll Galoppbane


Thea Myhre på Irish Smile på Klampenborg Galopbane 2010

Jeg nåede ikke, at lære Thea ret godt at kende – desværre. Men de få gange, jeg nåede at møde hende gjorde hun stort indtryk. En varm og dejlig udstråling havde hun. Det var også tydeligt senere, hvor elsket hun var af sine venner og familie.

Desværre blev Thea syg af cancer umiddelbart efter jeg havde mødt hende. Hun var jockey elev på Øvrevoll i Norge og på Klampenborg, og nu har Thea fået fred. Jeg sidder og skriver dette med en stor klump i halsen, men jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det må være for hendes familie og nære venner. Mange tanker også til dem i en meget svær tid.

R.I.P. Thea!

Tags: ·

2 Comments so far ↓

  • Deborah's food and something

    […] i, men der var dog en markant forskel i dag. Det norske flag var på halv. Det var det fordi, en helt ung og smuk pige mistede sit liv i går, efter en sej kamp mod cancer. Uendelig trist er det altid, men det kommer […]

  • Deborah's food and something

    […] for at understrege min fejl udi det her, mistede vi i galopsammenhæng en helt ung pige, få dage efter, jeg skrev mit første indlæg. Hun blev stedt til hvile i […]

Leave a Comment