Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tortue Efterårshandicap

October 21st, 2012 · 1 Comment · Foto, Klampenborg, Tortue Efterårshandicap

Vinderen af Tortue Efterårshandicap blev Ingemette Dejgaard-trænede Finn Ind Again (Primo Valentino-Adept) som havde Elione Chaves på ryggen i dag, er ejet af Stald Finn Ind og er opdrættet af Nina og Gert Larsen. Tillykke til alle implicerede! Finn ind vandt foran Simbad og Max Friberg og Dispol Snapper og Dina Danekilde. Lige efter kom den næste af de lidt større favoritter Maltho.

Der var mange andre fine løb og sejre i dag, og jeg har også “en sjat” fotos mere end disse. De kommer det samme sted som altid. Når det er sagt, så skal det nævnes at alle var uhørt glade på Cathrine Weilby’s vegne, da hendes hest Zero Tolerance vandt dagens sidste opgør med Juan Pinto på ryggen. Stort tillykke herfra!

Tags: ··········

One Comment so far ↓

  • Deborah's food and something

    […] er ved at ordne fotos derfra, og kommer med flere senere. Dette var før, jeg tog til løb på Klampenborg Galopbane. Undødigt at sige, jeg er dødtræt i dag, hvor jeg også fangede efterårsfarver. To be […]

Leave a Comment