Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Up there with the very best – R.I.P.

October 18th, 2012 · 1 Comment · Klampenborg


Opløbet i SOC 2010, hvor Master Kid ses i midten af foto med Jacob Johansen i sadlen. Han løber Lige op til Django, der bliver først i mål, og Peas and Carrots som er helt ude ved hegnet, der bliver nummer 2. Det er fra venstre, Alpacco, Alnitak, Condor, Master Kid og Django

Der er blevet sagt farvel til endnu en stor hest, som havde hjerte og fysik til at klare at løbe op med de bedste heste. Det blev af kredsen omkring ham besluttet at sige farvel i går, som det kan læses her, da de to ting ikke længere gik op i en højere enhed. R.I.P. Master Kid!

Master Kid 2005-2012 (Academy Award – Stolga) ejet af Lone Kaj-Nielsen og trænet af Bent Olsen.

Tags: ·····

One Comment so far ↓

Leave a Comment