Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Farveløs og fotografen fotograferet

November 1st, 2012 · 2 Comments · Foto, Jockey Club Cup (L), Klampenborg


André Polanco har vundet på Sand Rose, og flankeres af Fotograf Burt Seeger og sin trækker

S/H fotos – hvad synes du? Dette har selvfølgelig startet sit liv i farver. Normalt har jeg egentlig været lidt imod glorificeringen af sort/hvid fotos. Men nu prøvede jeg så at ændre dette og kan faktisk rigtig godt lide det. Hvad synes I? Kan I godt lide de sort/hvide? At dømme efter reaktionerne på nogle fra en “konkurrent”, så kan I godt lide og by all means – we aim to please 🙂 Så vil I gerne se flere udvalgte sort/hvid?

Vi har på facebook holdt “Gæt en hest”, hvilket har været uhørt sjovt. Spørgsmålet er, om vi skal flytte den herover, så alle har en chance for at gætte. Også dem som ikke er derinde. Nu skal jeg lige finde et nyt foto til legen under alle omstændigheder, da det sidste blev gættet meget hurtigt.

Er du ikke på Facebook, kan jeg kun opfordre dig til at komme derind. Der er unik mulighed for at dele tingene på en helt anden og hurtigere måde end her. Ikke at det ikke kan deles her, men det vile ganske enkelt tage mig alt for lang tid, hvis jeg skulle poste alle de informationer, der deles derinde, selvom jeg begrænsede mig til de “vigtige”. Derinde er der plads til både det og det hyggelige og sjove. So come and join us!

Tags: ······

2 Comments so far ↓

  • Erik Søndergaard

    Efter min mening er det først og fremmest portrætter, der kan være bedre i s/h, da man nemmere kan skjule imperfekt hud og fremhæve linier (rynker). Galopfotos i farver gør det i al fald lettere at identificere ekvipagen, hvis man ikke er så prof. som du, søde Deborah

  • horseracing.dk

    Tak for de søde ord!

    Det har du nok ret i. Det var også mere et forsøg for at se, hvordan det ville se ud.

    Måske jeg viser noget lejlighedsvis i S/H, men det bliver ikke en trend – bare rolig 🙂

Leave a Comment