Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Gæt en hest og god weekend!

November 9th, 2012 · 5 Comments · For sjov, Foto, Klampenborg

Så er det weekend, og så blev det tid til endnu en omgang “Gæt en hest”. Jeg håber, det er lidt sværere dennegang. Der er “nogen” der er de rene eksperter kan jeg fornemme, og det er jo både godt og skidt. Vi får se.

Ihvertfald vil jeg ønske god fornøjelse med gætteriet og rigtig god weekend og Mortens aften.

Tags:

5 Comments so far ↓

 • Malene Paulli

  Silvertown/Imaginenowar ????

 • Anna

  Kozlak

 • Katrine

  Jeg går udfra at ingen har gættet denne – jeg har lige set at det var La Zona, så nu er jeg overmodig, tror jeg 😉
  Gregor Hill?

 • Malene Paulli

  Jeg tror Anna har ret – det KAN ikke være andre end Kozlak. Kendte ikke hesten i forvejen, men fandt nogle fotos af ham på hestegalleri.dk… En ufattelig smuk hest, trist at den ikke lever mere…

 • horseracing.dk

  Tusind tak for alle gæt! Som det ses, er hesten Kozlak, som jeg MEGET gerne selv ville have købt, da han blev ridehest. Men som sagt, det er vist meget godt, jeg slet ikke har mulighed for at købe nogen, for ellers havde jeg vist noget af en samling nu.

  Jeg håber, I vil være med, når jeg har fundet næste uges emne. Tak for deltagelse, og så må jeg vist hellere finde noget til den give-away, jeg også har lovet jer! God weekend!

Leave a Comment