Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ugens Hest – Air Force Eleven

November 30th, 2012 · No Comments · For sjov, Foto, Jydsk Væddeløbsbane, Klampenborg


Air Force Eleven på Klampenborg i 2008

Ugens hest var åbenbart svær. Det var også meningen, og jeg kunne dårligt vise ham forfra, for så havde I nok genkendt ham på hans bemærkelsesværdige aftegn.

Air Force Eleven f. 2004 (Cajun Cadet-Alioli), opdrættet på Stutteri Hjortebo og trænes af Jane Grove, Århus.

Han var en rigtig røver, da jeg kendte ham (på Klampenborg), men jeg kunne rigtig godt lide ham. Vi kom godt ud af det ham og jeg. Nu slår han sine folder i det jydske hos Jane Grove og stortrives heldigvis med det. Håber han får mange gode år endnu.

Det er tid at finde et andet emne, og det kommer her i løbet af weekenden. Jeg skal igen anstrenge mig for at finde noget godt, og så skal vi have en længe ventet Give-away. Hvad den kommer til at handle om, vil også vise sig her i weekenden så “stay tuned” og hav en god en!

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment