Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ugens hest – Condor

November 23rd, 2012 · 1 Comment · For sjov, Klampenborg


9. august 2009 Condor her med Kim Andersen i sadlen

Ugens hest, var som nogen gættede Condor (Kendor-Liberty). Han er en brun vallak født den 7. marts 2005, ejet og opdrættet af Elkær Stutteri og bliver trænet af Søren Jensen.

Han er en af de her lidt “annonyme” brune heste, der er så mange af, men som ofte er det personlighed og udstrålingen der gør det, ligesom han har været en rigtig god og stabil væddeløber. Sådan en, der kan blive ved på trods af alder og hvor helbred og humør holder. Det er stort, når det kan blive sådan ved. Og han er en af de brave.

OBS! – Jeg skal lige for en ordens skyld gøre opmærksom på, at folk der kommer regelmæssigt, arbejder eller rider i stalden, hvor hesten står, ikke må deltage, for det er for let. Er det heste udenfor ens eget område er man jo på “lige fod” med alle andre. Således var Gustav’s gæt her sådan set uregelmenteret, for selvfølgelig kender han Condor.

Tags: ····

One Comment so far ↓

Leave a Comment