Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ugens hest – Kozlak!

November 17th, 2012 · No Comments · For sjov, Foto, Klampenborg


Kozlak (2006) – sk. vallak (Kateb-Dancing Flowjo) opdrættet af Stuteri Blæsbjerg

Han blev aldrig nogen stor væddeløber, men han var en skønhed af næsten usete højder. Det syntes jeg ihvertfald og jeg faldt så hårdt for ham, at jeg følte, det næsten kunne høres, da jeg så ham første gang.

Han var dengang i træning hos Sandie Kjær, som jeg jo ofte hjalp. Så den vej rundt havde jeg lidt lejlighed til at snige mig lidt tættere på ham. Desværre viste han ikke de store talenter for væddeløb som sagt, og senere blev han solgt som ridehest, hvor han desværre døde i en tidlig alder. Men smuk det var han.

I er for gode til at gætte! Til trods for, at jeg lægger hjernen i blød, så gætter I jo. Men jeg skal prøve at finde et godt emne igen. Det er da meget sjovt uanset, og ingen er jo helt sikre før jeg har sagt resultatet.

Det må lige vente et par dage. Dels har jeg ikke været helt frisk, og jeg skal ud senere i dag, så jeg skal samle kræfter til det. Men vi forsætter legen. Rigtig god weekend til jer!

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment