Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Jule Give-Away!

December 2nd, 2012 · 7 Comments · Diverse

Kan I huske, jeg snart for noget siden, lovede jer en Give-Away fordi, der er så mange søde mennesker, der godt kan lide min side på Facebook? Der er kommet mange flere til siden, hvilket selvfølgelig glæder mig meget – uden jer læsere var der ingen side eller blog.

Ingen tvivl om, at slog kræfterne til, skrev jeg her meget oftere end tifældet desværre er gået hen og blevet. Det er ikke lysten, jeg mangler, men tiden og kræfterne. Jeg gør mit bedste og så meget jeg orker. Det ser det heldigvis ud til, at I sætter pris på.

Nu er det jo snart Jul og således synes jeg, at den Give-away må være på høje tid. Gaven du kan vinde efter helt regelmenteret tilfældigudtrækning, er 12 stk.’s (incl. kuverter) af kortet ovenfor fra Field Galleries i England, som hedder “Leading the String”.

Jeg har selv i nogle år købt kort der, hver Jul og sendt til nøje udvalgte venner. Det er kort af høj kvalitet, og ikke nogen man smider om sig. De udlovede er blanke indeni, så de kan bruges både her til Jul eller gemmes til andre særlige lejligheder, hvis man ønsker bare at have dem til det – det bruger jeg dem også til.

For at have en chance for at vinde skal du smide en hilsen her på bloggen, og er du på Facebook må du selvfølgelig gerne “Synes om” siden her, der også. Men det er kommentaren her, der tæller. Så trækker jeg lod om kortene 14. december. Så kan de nå at komme med Juleposten, hvis de skal det.

Dog vil jeg igen sige til jer der ikke er på Facebook, der sker meget, som ikke sker her, så kig derind og “Synes du om” og beder om opdateringer går du aldrig glip af noget, hverken indlæg her eller der.

Et kan jeg love, der ligger rigtig mange dejlige fotos og venter på en lang vinter og at jeg får uploadet og ordnet – chokerende mange!!! Suk! Det tager tid, meget mere end I nok aner, og tro mig, jeg vil også gerne have dem op. Og det skal gøres inden der skal tages flere, for det går ikke.

Rigtig glædelig 1. søndag i advent, og tak for jeres tålmodighed med mig, fotos og alting.

Tags: ····

7 Comments so far ↓

 • Katrine

  Nej! Øv! Dropper du ugens hest, den eneste konkurrence jeg kan formå at vinde…. ja ja… må se om jeg kan leve med det. Sjovt har det da været ihvertfald.
  Og en god anledning til at kigge forbi siden her, efter svar, og så får man jo osse set alt det andet gode, man imellemtiden har misset 😉
  Glædelig advent

 • horseracing.dk

  Nej det gør jeg ikke, jeg er i gang 🙂 Jeg har da intet nævnt om, at jeg droppede “Ugens Hest” eller “Gæt en hest” som det også er. Jeg tog bare Give-away’en først, fordi den lå klar til at blive sendt ud faktisk. Så du kan godt være glad igen.

 • Erik Søndergaard

  Hej deborah,
  Du ved jeg læser dine betragtninger med interesse. Skulle jeg formulere et tidligt nytårsønske for dig, må det være at du skal blive (endnu) bedre til at lære at begrænse dig mht. fotos. Jeg får tit indtryk af, at du kører dig selv -måske for- hårdt. Konkret: Når du har taget en serie på fem billeder af en hest, så vær hård, og udvælg og brug kun tid på det absolut bedste og skrot resten, selv om det er hårdt. Jeg har selv måttet gennem processen og gemte i flere år et “hemmeligt lager” af billeder, jeg ikke nænnede at slette. Men nu er de væk.
  Rigtig god december!

 • horseracing.dk

  Erik, du kan tro, det også er lektien. De fotos, der ligger – ikke kun, men også, er i høj grad fra før, jeg lærte at begrænse mig. Jeg vil så sige, det giver også en farligt masse rigtig gode skud, at “køre løs”, men arbejdet bagefter – suk!

  I starten gik der også lidt tid med at lære kameraet at kende, men nu har jeg også i langt højere grad en fornemmelse for, når “den sidder lige i skabet”. Så jo, der skal og bliver sorterer hårdt fremover. Tak for de pæne ord og det gode råd og også rigtig god december til dig.

 • Anne Lise Svendsen

  Det er altid en nydelse at se dine billeder fra løbene, også når jeg selv er med på 🙂
  Og rigtig glædelig jul til dig

 • Vinderen af Give-Away

  […] Jule Give-Away! […]

 • horseracing.dk

  Tusind tak skal du have. Og i lige maade!

Leave a Comment

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield