Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Julegaverne jeg ikke fik….

December 26th, 2012 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Master Chef (IRE) med Jockey Jacob Johansen, Træner Bent Olsen og ejere, da han vandt Sprinter Cup 2012 – Kontakt Træner Bent Olsen

Det er 2. Juledag og det store gaveræs og madorgie er på det sidste… sådan da. Der er sikkert nogen, der har været til Julefrokost i dag også. Jeg håber, I alle har nydt jeres Juledage og har fået gode gaver.

Her i dag, hvor jeg ikke kom til den Julefrokost, jeg skulle have været til, kom jeg til at tænke på to gaver, jeg ikke fik. De to heste her, er nogen jeg gerne havde givet min højre arm for at kunne have købt.

Et er penge jeg ikke har, selvom de i pris for den enes vedkommende ikke er særligt bekostelige, ved vi allesammen godt, at det ikke det at købe, men de løbende udgifter, der gør sig gældende. Dertil kommer, at jeg heller ikke har helbred og kræfterne til at have en hest skulle jeg overvinde første økonomiske hurdler.

Så nej, der var ingen hest, hverken på min ønskeseddel eller blandt gaverne…. Men havde jeg haft en god indkomsst og kræfterne, så havde jeg købt mindst en af disse. Hvad med dig – har du fået hest i Julegave eller noget relateret i det mindste?


Vuvuzela (USA) og Lennart Hammer vinder Pompøs Cup 2010 – (Update 8/1-13 – har fået nyt hjem, som avlshoppe)

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment