Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ugens hest – Daychan (IRE)

December 15th, 2012 · No Comments · Foto, Klampenborg


Med Lennart Hammer 21. maj 2009, hvor de får en 3. plads

Ugens hest kender jeg så en del til. Han har nemlig stået i hos os på Enghavelyst, inden han i 2009 blev eksporteret til Sverige. Han var en, der gav lidt sjov i stalden da han var “baby” og kede sig gjorde man aldrig sammen med ham.

Han var også hesten der sørgede for, at jeg fik min første (og forhåbentlig eneste) hjernerystelse. Ikke med vilje overhovedet, for han var bare nysgerrig og skulle se, hvad jeg lavede. Jeg sad på hug, og kigger på hans forben og idet jeg rejser mig op banker vi hovederne sammen. Alle der har prøvet noget lignende ved, at det er ikke sjovt. En dejlig hest, der desværre forlod os for tidligt, netop som han lige var kommet igang som hurdelhest.

Bemærk venligst – Ugens hest holder pause til efter Jul og Nytår.

Daychan (IRE) 2006-2012, skimmel vallak (Daylami-Chania), ejet af Stald Granit og Trænet af Pia Höiom.


På Klampenborg 2. september 2012 sammen med Josefin Landgren, hvor han også blev 3.

Tags: ·

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment