Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ugens Hest – Harmony Hall

December 7th, 2012 · No Comments · Dansk Kriterium, For sjov, Foto


Harmony Hall og Lennart Hammer på vej til start og på vej til vindercirklen før/efter Capinordic Global Opertunities Maidenløb 20. september 2009, hvor Maltho og Manuel Santos vinder foran førnævnte og Saba Rock og Jacob Johansen 3.

Som det ses er ugens hest rigtig smuk. Da jeg faldt over ham i arkivet, kunne jeg for min død ikke huske, noget som helst om ham eller at have set ham senere – ikke på Klampenborg. Til gengæld er dette løbet, hvor Maltho aflægger sin Maidentitel. Men det skal ikke derfor siges, at han ikke har været der. Min hukommelse er ikke den mest pålidelige.

Harmony Hall (NOR) mrk. brun vallak 2005 – (Muhab-Jazz Singer), opdrættet i Norge, ejet af Stall Rythm og trænet af Niels Petersen, Norge.

Hvis nogen kan fortælle os noget om denne skønhed, så lytter jeg ihvertfald gerne og der er masser af plads i kommentarfelterne.

Jeg skal forsøge at få en ny hest op i løbet af de næste dage. Desværre er jeg nedlagt af en ondsindet omgang influenza, nu på 4. uge! Så jeg er langt fra på toppen, men ønsker jer en rigtig god weekend.

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment