Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sommerminder og arkiverne

January 31st, 2013 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

IMG_8317opt_RedCatGo210712HKH
Red Cat Go i Paddocken

IMG_1770opt_Alnitak
Alnitak (USA) & Rafael Schistl efter sejr i 2400 gr SE & HØR Cup med ejer Susanne Springer

IMG_1443opt_Solo
Solo efter sejr i 1600 gr Irish Rover 2000 Guineas Trial

IMG_0869opt_SkandinaviskGrandPrixRafael Schistl på Madame Esprit og Oliver Wilson på Khan på vej rundt svinget i 2400 gr Goffs Orby Sale Handicap

IMG_0912opt_SkandinaviskGP_2012Madame Esprit med ejere m.fl. efter sejr i 2400 gr Goffs Orby Sale Handicap

Jeg har været god i dag. For meget kort tid siden fandt jeg en gammel besked på Facebook, med en forespørgel på nogen fotos – om jeg havde. Jeg havde ikke set den besked, og derfor heller ikke svaret på den. Normalt svarer jeg på mails, beskeder etc. Men skal du have fat på mig, så brug kontaktsiden her, for mig og de beskeder på Facebook, er ikke ret gode venner. Så svarer jeg ikke lige, så hiv fat i mig og spørg om jeg har set din besked.

Som hovedregel står jeg ikke sådan på hovedet efter fotos, af den simple årsag, at det ikke altid er så lige til og tager lang tid. Nu har jeg så ledt efter de fotos, vedkommende spurge om i dag, og jeg er ikke færdig, men jeg er da næsten i mål nu.

Det gav anledning til et kig i arkiverne og få ordnet lidt undervejs – ikke mindst dem, der blev spurgt på. Blandt andet stødte jeg på ovensiddende, som bare er en mikrodel af dejlige sommerminder, der ligger og venter. Jeg kom også lidt videre med at liste mapperne også, og jeg blev ikke mindre rystet af at skrive det, men jeg må jo tage en ad gangen. Foreløbig håber jeg, I nyder dem ovenfor.

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment