Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Svær tid for Fredrik Johansson

January 11th, 2013 · No Comments · Diverse, Photo Stefan Olsson

300612_FredrikJ_Bomar_SOopt
Fredrik Johansson og Bomar vindere af VOTERLÖPNING
på Jägersro 30. juni 2012. Foto: Stefan Olsson

Fredrik Johansson har været her på siderne ofte. Dels for det gode, som jo er, at han er en super jockey, som vi desværre ikke ser så ofte på Klampenborg længere. Sidste år var det meget lidt, og så vidt jeg husker, kom han kun for at ride Peas and Carrots i hans afskedsløb, som de vandt.

Fredrik vandt også Derbyet i Sverige sidste år på ovensiddende hest, og flere andre løb, men var også der plaget af dels følgerne af gamle skader, men også en ny skade dukkede op efter et uheld 1. september i Istanbul, hvor hans hest rejste sig i startboksen og han slog nakke og hoved. Dette betød, at Fredrik måtte holde en pause igen, som har varet lige siden, og egentlig nu skulle han være i sving igen med at ride løb. Dette står at læse på Skånskan.se.

Det er selvfølglig meningen, at Fredrik kommer tilbage til den gode kontrakt, trofaste hesteejere og trænere, men lige nu er det usikkert, hvornår det sker, og han venter på svar fra de seneste af en lang række røngtenfotos.

Rigtig god bedring til Fredrik!

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment