Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ugens hest: Black Angel

January 22nd, 2013 · 2 Comments · For sjov, Foto, Klampenborg

IMG_7518opt_050910_BlackAngel
Black Angel med Cathrine Weilby i sadlen på Oaksdagen 2010 – 5. september i Paddock før Auktionsløb’s Consolation

Black Angel * 2008 (Imperial Dancer-Lake Pleasant) – Opdrættet af Berner Olsen, Ejet af Marianne Halberg og trænet af Inge-Mette Dejgaard.

Ugens hest var ikke det valg, der lå lige for – Finn Ind Again. Det havde trods alt været for let. Dog vil jeg sige så meget, at jeg ofte har taget fejl af dem, og stadig gør, hvis ikke de er i væddeløbssammenhæng, hvor jeg jo kan se i programmet og ved hvem der starter. Små og vævre, lette typer og begge hurtige.

Black Angel står som mørkebrun i systemet, men for mig er hun altså sort (det samme gælder iøvrigt Finn), omend jeg godt ved, der er regler for det. Men meget ofte er mørkebrune heste også kategoriseret som bare brune. Jeg forstår ikke altid det system, men ihvertfald.

Dog har Black Angel ikke været så heldig i sin karriere som Finn Ind har (handicap henholdsvis 55 og 84). Hun har været forfulgt af en række uheld og sygdom, så nu bliver det spændende, om hendes år bliver i år. Det skulle glæde mig meget for ikke mindst hendes ejer, som er en god veninde til mig, og selvfølgelig også for Gert og Sidse, som træner hende. Hun har indtil nu haft to 2. pladser og to 3. pladser som det bedste. En af hendes 2. pladser var netop på dagen vist her.

IMG_7551opt_CWeilby_BAngel
Black Angel med Cathrine Weilby i sadlen på Oaksdagen 2010 – 5. september på vej til start i 1400 gr Auktionsløb’s Consulation

Tags: ·····

2 Comments so far ↓

  • Katrine

    Ih for dælen!
    Jeg var så tæt på at skrive dem begge på, for de er så svære at se forskel på.
    Æv 🙂

  • horseracing.dk

    Som skrevet Kat, så kan jeg simpelthen dårligt kende dem fra hinanden heller. Men det var altså Black Angel 🙂

Leave a Comment