Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Det perfekte job – Walking with stallions!

February 14th, 2013 · 4 Comments · Avl, Diverse, England

Nu står jeg ikke lige, og skal have et job. Heldigvis og skulle jeg, var det jo her i lille Danmark, det skulle foregå.

Men kunne jeg helbredsmæssigt klare at passe verdens bedste væddeløbshest, så sagde jeg ikke nej. Med til posten hører så denne gåtur hver dag – Oh som jeg godt gad!

Tak til Judmonte Farms for denne fine video.

Tags: ···

4 Comments so far ↓

 • Erik Søndergaard

  Gad vidst hvorfor de ikke rider dem. Måske for også selv at få lidt motion 😀

 • horseracing.dk

  Det er sjovt du siger det, for det tænkte jeg også på. Det lyder som om, det her er motionen de får, og de ikke kommer på fold, men det kan jeg dårligt tænke mig. Hvis det er tilfældet, så kan det være så simpelt, at det er for at minimere risikoen for skader.

  Og ellers bare en regel om, at “det gør man ikke”, ligesåvel som man heller ikke rider på en avlshoppe genrelt. Ikke at man ikke kan, man gør det bare ikke. Men jeg vil prøve at finde et svar ikke kun til dig, men til alle, der læser med.

 • horseracing.dk

  Erik – nu har jeg hørt tilbage fra dem. De skriver ikke, hvorfor hingstene ikke bliver redet, men konstaterer bare, at sådan gør de, så snart de kommer til stutteriet og slutter som væddeløbere.

  Jeg kan så fortælle dig helt logisk, at jeg tror det har med flere ting at gøre. Dels at de skal starte et nyt kapitel, og således have fokus væk fra den del, der var “racing” og nu være avlshingste og så er der også risikoen for skader. Den er der selvfølgelig altid, men mindskes ikke ved ridning ihvertfald. De får som avlshingste flere forskellige muligheder for motion. Ligeledes tager avlen langt mere ud af dem, end man sådan lige umiddelbart regner med, og en hingst i højsæsson så at sige, bruger rigtig megen energi.

  P.S.: Nu kan eventuelle avlere jo så rette mig, hvis jeg ikke har ret, men det er bare, hvad jeg forestiller mig kan være årsagerne.

 • Erik Søndergaard

  Det lyder meget fornuftigt. Jeg tror også mest på det med minimering af skadesrisikoen

Leave a Comment