Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

En tur på banen i istid

March 17th, 2013 · 1 Comment · Foto, Klampenborg

IMG_6279opt2_Banen

IMG_6281opt_Banen
Francis Mbugua på Boxing Day

IMG_6295opt_Banen
Sølvi Sørensen på Majestic Eleven

IMG_6315opt_Banen
Susanne Springer på Ale Alejandro og Camilla på Doxa

IMG_6361opt_Banen
Marcos Robaldo på Special Blue

IMG_6324opt2_Banen
Camilla på Doxa

IMG_6353opt_Banen
Christina Pedersen på Dingle View (IRE)

IMG_6370opt_Banen
Lot fra Søren Jensen – fra venstre: Nicolaj Stott på Lady Diana (Academy Award-La Sall), Benedicte Castenshiold på Candyfloss (Academy Award-Skytrial), Miriam Kala Sørensen på Nudetnok (Academy Award-Marigold) og Danny Patil på Lilja

IMG_6375opt_Banen
Benedicte Castenschiold på Candyfloss(Academy Award-Skytrial)

IMG_6380opt_Banen
Anne-Sophie Thoubro på Miss Swansea (Pistachio-Miss Chelsea)

IMG_6394opt_Banen
Isabelle Lind på Shrek

IMG_6402opt_Banen
Oliver Wilson på The Seducer (Pistachio-Working Girl)

IMG_6414opt_Banen
Stella Rasmussen på Sazerac (Pistachio-Phoenix Phantom)

Det skulle jo egentlig forestille at være forår, men noget er gået galt et sted, og istedet har vi indledt en nyere istid åbenbart. Kom ikke at sig at vi hestefolk sådan lader os slå ud af en gang is og sne, omend det er ved at være noget anstrengende. Seje er vi, og hestene skal altså pinedød røres, sne og is til trods. Og det bliver de så. Jeg fattede ikke for første gang, men for anden gang i år mit kamera (i banesammenhæng), som jeg havde hentet, efter at have været så dum ikke at tage det med, og fik taget lidt fotos.

Det er er da ikke for tidligt for de der åringer de gror da, som fik de substral. Så man skal være hurtig, ellers når de at vokse “mig over hovedet” før jeg når at fotografere dem. De begynder at ligne noget nu, og det er altid så spændende.

Når nu jeg var der, er der ingen grund til ikke også at fotografere lidt fra de andre stalde, når jeg nu står der alligevel. Og så blev jeg iøvrigt snydt, for jeg skulle jo fotografere vores “in motion”, men istedet for at gå på sandet, gik de på cushin, og det er altså ikke til. Derfor ved startboksen.

Dagen var også den første, hvor jeg havde fornøjelsen at hilse på Danny, som er tilbage også, efter han sidste år måtte forlade os i utide med en dårlig skulder, som heldigvis har det godt igen. Jeg håber, I nyder fotos og så ønsker jeg god weekend. Du kan se alle fotos her.

Tags: ···················

One Comment so far ↓

Leave a Comment