Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sæssonstart og Reunion

April 19th, 2013 · 2 Comments · Diverse, Klampenborg

Re-unionopt

Tænk engang, så nåede vi over den lange, lange vinter. Ikke at den har været speciel kold, men den varede længe og ville bare ikke give slip. Jeg håber, det bliver lidt bedre vejr i morgen end det er i skrivende stund, hvor det blæser og ikke er overvarmt. Men sålænge det holder tørt, skal jeg intet sige.

For snart længe siden, var der nogle af de svenske galopmennesker, der begyndte at “pippe” om, at det kunne være sjovt, at lave en Reunionfest for alle der har været i sporten langt tilbage og som stadig er i den og også dem som ikke er. Selv har jeg jo været med en del år efterhånden (snart ikke værd at tænke på hvor længe *S*), og således også mange andre. Der er faldet en del fra gennem årene, men heldigvis for Facebook, så er der kontakt med mange af dem, som ikke er aktive mere stadig.

Jeg ved ikke, hvor mange der egentlig havde troet, at dette ville udvikle sig til det, det faktisk gjorde. Der er blevet lagt et kæmpe arbejde i det fra Peter Adbro’s side, og jeg vil gerne her takke ham for det. Et arbejde han intet får for, og som jeg kan forstå, ikke har været uden kvaler.

Når det er sagt, har vi (os der deltager) også formået at få et Re-Union Cup på plads – det er dagens 6. løb. Du kan se programmet her. Du kan klikke på screenshot ovenfor for at læse mere om arrangementet.

Trods besværligheder, så tror og håber jeg, vi får en dejlig dag og aften og som altid glæder vi os jo til årets første løb. Det bliver spændende at se en masse kendte ansigter igen og ikke mindst en masse ukendte, og nogen kender jeg formentlig af udseende, men har ikke navnet på plads. På gensyn til Re-Union og ellers på banen!

Tags: ···

2 Comments so far ↓

Leave a Comment