Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tak for i dag!

April 20th, 2013 · No Comments · Foto, Klampenborg

IMG_7056opt_Sæssonstart
Shrek – vinder af af Reunion Cup med Træner Susanne Johansen, ejer Michelle Gross og trækker Christel Preuthun

Det har været en god dag! Der er intet som årets første galopdag og ovenikøbet med Reunion arrangement også. Det var jeg deltagende i, hvorfor jeg ikke har fået taget så mange fotos som vanligt på sådan en dag. Men der er da bestemt “et par” gode imellem på trods af den ringe mængde af ca. 250 fotos ialt.

Tiden fløj afsted, og da dagen var slut, var jeg kun lige varmet op og ville gerne have haft meget mere. Sådan er det ofte. Grundet ovennænvte arrangement var der mange jeg ikke nåede at hilse på, men heldigvis ligger der en sæsson forude, hvor jeg nok skal nå det hele.

Tusind tak for i dag til dem jeg nåede at hilse på og var sammen med. Det var skønt at se jer alle! Fotos kommer, så snart jeg kan – jeg planlægger morgendagen, men vil ikke love, da alt afhænger af dagsformen, men vid jeg prøver!

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment