Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Breeders Cup Trial /Irish Day 2013

May 26th, 2013 · 1 Comment · 3-års Maidenserien, Foto, Klampenborg


Vinder af dagens første løb Clauses Soco med Oliver Wilson i sadlen – Oliver fordelte det meget pænt på dagen – først en sejr til far Brian Wilson og dernæst senere en til mor Bettina. Clauses Soco er ejet af Claus Reinhold Andersen


Mange benyttede lejligheden til at lufte fine hatte – altid festligt når nogen gider gøre lidt


Tine Hansen trænede Reggae Dancer (IRE) vandt The Shamrock Inn Ærespræmie med Manuel Santos i sadlen for ejer Stald Spitco foran Bent Olsen hestene – Master Chef (IRE) med Jacob Johansen i sadlen (Stall Chambre) og Verglacial (IRE) med Marcos Robaldo ejet af Kentaur A/S


Jacob Johansen på Master Chef (IRE)


Marcos Robaldo på Verglacial (IRE)


Oliver Wilson og Fortunens Boss stod for sejr i Fly Aer Lingus Ærespræmie for Træner Bettina Wilson, der havde en særdeles fin dag med denne sejr og i dagens 2. løb med Footstepsofspring (FR) og i dagens sidste løb med Feuer Claus. Fortunens Boss vandt foran Enara (GB) med Francis Waweru i sadlen og Cirkus Girl (IRE) med Anna Pilroth og er ejet af Hotel Fortunen


Pick Me (SWE) med Martin Rodriguez vandt i The Viking House Ærespræmie foran Irish Lad (SWE) og Fabienne De Geer og Vera Volkova og Rafael Schistl for træner Maria Olsson (a) og ejer Magnus Olsson. Dagen var også debut på Klampenborg for jockey Cathrine Weilby efter hendes alvorlige uheld sidste år, her fører hun feltet rundt svinget på Anewstarfromnova


Fine Zarzuela havde sin årsdebut i går med Elione Chaves i sadlen, og hvilken en over 2200 m i Ikeyvet 3-års Maidenserien, hvor hun vandt foran Call of Duty og Jacob Johansen og Baron First og Oliver Wilson med hele 5 længder. Sejren gav berettiget spekulationer omkring Dansk Derby. Zarzuela er ejet af Elkær Stutteri og trænet af Søren Jensen


Nummer 2 efter Zarzuela var Call of Duty med Jacob Johansen. De ses her i vindercirklen


Før Breeders Trial Jørgen Hovgaard ejer af Solo, Jockey Rafael Schistl og Filip Zwicky


Vinderen af Breeders Trial 2013 blev The Kicker med Carlos Lopez i sadlen, foran Solo og Rafael Schistl og Fillip Stark og Marc Stott. The Kicker trænes af Hanne Bechmann, og ejes af samme og Stald Shaker. Det var også Kicker’s debut i år, og flottere kan det ikke være heller.

Det blev en rigtig fin dag i går. Vejret viste sig fra den pæne side, og holdt regn og slige ting væk, selvom det blev overskyet og lettere truende senere på dagen, så holdt det tørt. Der var fine, fine væddeløb og mange fine sejre. 2 til Oliver Wilson, der pænt fordelte en til sit mødrene ophav Bettina Wilson og en til Brian Wilson. Førstnævnte Bettina Wilson havde hele 3 sejre på dagen, så det var jo helt fantastisk flot.

Der var ridedebut for Cathrine Weilby, som havde 3 ridt på dagen, ligesom det stadig er nyt at se Manuel Santos i sadlen, og han udnytter skam også sin tid i sadlen. I går med sejr til Tine Hansen med Reggea Dance (IRE) og en 3. plads i dagens første løb.

Sessondebuterende var også både Zarzuela og The Kicker og begge må vist siges at have leveret godkendt præstation. I forhold til Zarzuela tales der om Derbyet og for The Kicker er næste opgave Breeders Cup på Klampenborg 5. juni.

Man skulle næste tro, det var damernes dag, for de var da flot repræsenteret med tre sejre til Bettina Wilson, en til Hanne Bechmann, en til Tine Hansen, og en til svenske Emma Olsson. Udover de flotte sejre til damerne, var der også flotte 2. pladser til den kvindelig del af trænerstaben.

Stort tillykke til alle dagens vindere med tak for endnu en dejlig væddeløbsdag.

Tags: ······························

One Comment so far ↓

Leave a Comment