Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Eddie Ahern fundet skyldig i korruption af BHA

May 22nd, 2013 · 1 Comment · England, Udenfor Skandinavien

IMG_6443 _EddieAhern
Eddie Ahern på Sir Winston 2012

Jockey Eddie Ahern, som flere gange har været gæstejockey på Klampenborg er blevet fundet skyldig i korruption efter en diciplinærhørring foretaget af British Horseracing Authority (BHA), som skulle kigge på anklagerne.

Han er anklaget for korrupt eller svigfuld praksis i forbindelse med fem heste mellem september 2010 og feberuar 2011, ligesom han er anklaget for formidling af insiderinformationer med vinding for øje, ligesom han er anklaget for, ikke at ride heste til deres fulde potentiale.

Ahern er anklaget sammen med ex-fodboldspiller Neil Clement, som Ahern har leveret informationer til. Clement var på dette tidspunkt hesteejer, og de var altså sammen om en praksis udi “Lay Betting“, spilledelen udført af Clement og informationerne leveret af Ahern.

Straffene udmåles her i eftermiddag. Du kan læse mere også på Racing Post.

Tags: ·····

One Comment so far ↓

Leave a Comment