Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Lidt græsgalops og andet godtfolk

May 15th, 2013 · 4 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Susanne Johansen på Pinocchio


Birgitte Voetmann på ? og Gert Hansen på Finn Ind Again (?)


Til venstre Manuel Santos og Bonnie Isabella Wahlsten og hestene skal jeg have hjælp til


Jesper Johansen (ja bror til Jacob) på Sikorsky på græsset bag Pinocchio


Lena Overgaard Hansen på Reggae Dancer (IRE)


Christel Preuthun på Prudence (SWE)


Nicolaj Stott på Livegoals.com og Louise Malmberg (Mulle) på Koo Koo Sint


Søs Kühlmann på Lariyda (FR) – bag hende Iben Hjorth Buskop på Simbad (FR)


Iben Hjorth Buskop på Simbad (FR)


Martin Rodriguez på Trinity (SWE), Ulrikke Nielsen på Minuty og Helle Christensen på Runner Runner


Danny Patil på Una Vita og Malin Karlsson på Majestic Eleven

For første gang i længere tid, var jeg nede på banen og tage fotos i mandags. Det er stort set det bedste, jeg sådan lige kan fordrive en morgen med. Vejret var fantastisk (dermed solen lige i synet, ikke helt så godt, men det går jo alligevel).

Jeg kunne have taget flere, var jeg bare blevet der hele morgenen, men jeg prioriterede også min stalds selskab, da jeg jo ikke har været der så meget på senest, så det var, hvad der kom forbi, da jeg alligevel skulle se Una Vita på græsset, sammen med Majestic og de andre af vores, som også var dernede. Og det var da et ganske pænt fremmøde.

Næst igen kommer der en løbsdag, så jeg skal nok få styret mine lyster på den front. For nu håber jeg, I nyder disse, og at I vil hjælpe med de navne, jeg ikke har styr på.

Tags: ······················

4 Comments so far ↓

 • Katrine

  Martin Rodrigues rider Trinity og Ulrikke Nielsen rider Minuty

 • Travl og træt | deborah.dk

  […] er jeg brugt op, og har fået skrevet lidt her og der, så nu er der dømt sofa. Så må vi se, hvad energien rækker til i morgen. Formentlig ikke det […]

 • Hanna Hermansen

  Hej Deborah!

  Flot arbejde! Gert rider vel Finn Ind Again.

  Hilsen
  Hanna

 • horseracing.dk

  Tusind tak Hanna – Ja det er også mit gæt, men jeg kan ikke sådan lige på fotos skelne ham og Black Angel fra hinanden :-). Derfor er jeg nødt til at få det 100% bekræftet. Men skal galt være, kan jeg spørge ham selv ved lejlighed.

  Mange hilsener

  Deborah

Leave a Comment