Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Mowerina & Guineas Trial og 2×2

May 9th, 2013 · 2 Comments · 3-års Maidenserien, Foto, Guineas Trial, Handicaps, Mowerina Trial


Romar Melo De Barros & Boss (SWE) (længst tv.) vinder Brogaarden Handicap foran Manuel Martinez & Indi Go (SWE) og Oliver Wilson & Dawn Raid (SWE)


Valmir De Azeredo & Lady In The Sand (IRE) vinder 3-års Maidenserien foran Sara Slot & Razello og Jacob Johansen & Grey Goose


Lady In The Sand (IRE) med trækker, jockey Valmir De Azeredo, træner Ole Larsen, ejere Lone & Jens West


Marcos Robaldo & Palagirl (IRE) vinder Mowerina Trial foran Elione Chaves og Annaboda (IRE) og Manuel Martinez & Hilma


Marc Stott & Golden Rock vinder HK Entreprise Handicap foran Francis Waweru & Out The Ring (IRE) og Elione Chaves & Plotting (GB)


Elione Chaves & Koo Koo Sint vinder Dansk 2000 Guineas Trial foran Jacob Johansen & Fair Quest og Jack of Clubs & Oliver Wilson


For 2. gang på dagen måtte Ole Larsen i vindercirklen. Her var det Lumineuse med Shane Karlsson i sadlen, der vandt 3-års Maidenserien (B) foran Jacob Johansen & Call Of Duty og Nicolaj Stott & Carl Ras Dana Lim


Dagens næstsidste opgør (mit sidste fotomæssigt) blev vundet af Jacob Johansen & Itsagroom (SWE), foran Valmir De Azeredo & Darcy og Oliver Wilson og Street Band (IRE)

Det var en dag med mange fine løb og to tests til senere. Resultaterne fremgår ovenfor, men dog mangler dagens sidste løb. Jeg var simpelthen træt og jeg tog faktisk langt flere fotos, end meningen egentlig var (nemlig ingen). Det holdt jo lige nøjatigt ingen steder. Så skulle kameraet blive hjemme, og så kunne jeg blive stresset og frustreret over ikke at have det med. Det skal ikke være let.

Der var også dobbelt op i dag, ligesom sidste uge, hvor Susanne Johansen måtte i vindercirklen 2 gange. I dag var det dels Ole Larsen, der vandt med både Lady In The Sand og Lumineuse og Marc Stott, der vandt med både Golden Rock og Indian Fire. Der ønskes tillykke til alle dagens vindere med tak for flot væddeløb!

Tags: ······························

2 Comments so far ↓

  • Mission Possible | deborah.dk

    […] jeg kom afsted. Som det ses kom jeg afsted. Det var skønt at se alle og jeg fik ovenikøbet også taget fotos. Heldigvis er foto noget man kan gøre, og stå ret stille imens, det er ovenikøbet en […]

  • Hvad forestiller du dig? | deborah.dk

    […] Strand med hendes egen hest Eaglecott, der er 11 år, og stadig løber væddeløb, som jeg fangede i lørdags. Det er sjældent, de fortsætter så længe og gider. Hun passer ham selv, træner ham og er […]

Leave a Comment