Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Derbysejre og masser af væddeløb

June 1st, 2013 · No Comments · Foto, Jydsk Væddeløbsbane, Udenfor Skandinavien


Jacob Johansen på Smartinblack (IRE) sidste år på Breeders Cup-dagen, hvor den blev 2. efter Harmonia i 2-års Maidenløb

Der er Derbysejre, og så er der Derbysejre! Man er nok altid jublende for en sådan ligemeget, hvor den tages, men der var nok stor glæde hos danske Hubert Strecker, som ikke vandt, men blev 2. med Libertarian (GB) med William Buick i sadlen og trænet af Mrs. K. Burke i Epsom Derby.

Det er historisk og det var dælme sådan en flot afslutning, at man helt tabte pusten. Stort tillykke til alle omrking Libetarian. Helt utrolig flot. Vinderen var Ruler of The World (IRE), trænet af Aidan O’Brien og med Ryan Moore i sadlen. Der var utrolige opløbskampe i flere løb og en anden flot vinder på dagen var St. Nicholas Abbey (IRE), der tog sin 3. sejr i træk.

Også på Jydsk Væddeløbsbane har der været Derby i dag. Det blev ikke uventet ovensiddende Smartinblack (IRE) med Jacob Johansen i sadlen der vandt foran Marcos Robaldo og Price Field (også trænet af Bent Olsen), Nicolaj Stott og Sir Winston (Søren Jensen). Smartinblack (IRE) er ejet af Lone Kaj-Nielsen og trænes af Bent Olsen. Stort tillykke til alle.

Også Torben Christensen havde en god dag i Århus, da han i Champion Spinten satte sig på både 1., 2. og 3. pladsen med henholds vis Acquaviva (GB) med Anders Bager i sadlen, Haseen (IRE) med Marcos Robaldo og Malgoof (IRE) med Emilia Hvidtved Pedersen. Også stort tillykke til Torben & Co.

Der var selvsagt mange andre dejlige løb, og også på Jägersro er der løb i skrivende stund, så man kan da sige, det er en lørdag med galop nok. Jeg håber, du har nydt det og stadig gør.

Mon ikke de mange flotte resultater bliver fejret grundigt rundt omkring til aften. Det håber jeg, og ønsker tillykke til alle dagens vindere!

Tags: ············

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment