Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

R.I.P. Richard!

July 17th, 2013 · No Comments · Avl, Foto, York Stutteri


Nick Elsass på York med Richard of York (GB) til Åringsauktionen 2012

Et langt og godt hesteliv er sluttet i mandags, hvor Richard of York gik bort i en alder af 23 år. De gange, jeg var på York var jeg altid nede og hilse på ham, hvis han var inde, og gik han ude, var jeg også forbi lige og hilse på. Han var en speciel herre, men jeg kan godt lide speciel.

At gå bort, når man er 23 år som hest, er der intet unaturligt i, men for York Stutteri, som han har lagt navn til og for familien Elsass, vil det aldrig føles naturligt at skulle sige farvel til et familiemedlem. Men jeg håber, de finder trøst i, at han fik så mange gode år på sådan et skønt sted. Han kunne ikke have haft det bedre – R.I.P.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment