Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Stutteribesøg

July 23rd, 2013 · 6 Comments · Avl, Foto, York Stutteri


Tomme bokse – med få undtagelser var alle hestene ude, og er det hele døgnet


Dirtybird får en sludder med Lene og Jørgensen


Hvis ikke vi vidste bedre, kunne vi føle os hensat til Afrika

Klik nedenfor for at læse mere, og flere fotos


Air Strike Eleven og hendes hoppeføl efter Mingun


Endnu en dejlig hoppe og hendes føl


De er da ikke til at stå for


Rødhåret og meget dejlig


Denne hoppe hedder “Scratch My Back (SWE)(Be My Chief-Lavinia) og hende havde jeg altså et svagt punkt for, ligesom hendes bedårende føl


“Buddies”


Tigress Eleven (Academy Award-Kutbeya)


Academy Award (IRE) (Danhill-Ingabelle)


Binary File (USA) (Nureyev-Binary)


Mingun (USA) (A.P. Indy-Miesque)

Bechmann Stud


Hoppeføl (Pistachio-Bahamian Princess)


Hoppeføl (Pistchio-Loquita)


Loquita med sit hoppeføl


Hingsteåring (Pistachio-Miss Moet)


Hoppeåring (Pistachio-Queen Of Burlesque)


Pictachio (GB)(Unblest-Cashew)

Den har været under opsejling længe den her føltur, men vi (Lene, Susie og jeg selv) har alle skullet have plads i kalenderen, have kørsel klar og i det hele taget. Vejret måtte også gerne spille, men endelig nåede vi i lørdags en dag, som kunne passe i alles kalender. Og vejret…… neeed I say more? Det var næsten “for godt vejr”, hvis man kan tillade sig at sige det. Det kan man altså – især som fotograf. For meget sol, er faktisk noget skidt, og med knaldblå himmel og fuld skrue på lyset, så får man altså de her fotos med enorme kontraster og skygger. Ikke let at arbejde i. Hvis man har objekter, man kan flytte på, så er det noget helt andet, men en hel fold af følhopper incl. føl kan man ikke sådan flytte rundt på, efter forgodt befindende. Og når de så lige står, så det ikke passer med lyset, så går det bare ikke. Dertil kommer, at når de går mange sammen, skal man være voldsomt påpasselig med, hvor man placerer sig, så man ikke kommer i klemme i deres inbyrdes magtkampe.

Udover disse ting, var det i middagsheden, hvor de var sløve og egentlig helst ville have lidt fred, og det var alle voldsomt plaget af insekter. Det gjorde også, at vi skulle passe ekstra på med at komme for tæt på. Disse ting i samspil gjorde at især fotos fra Bechmann Stud ikke blev som ønsket, men også mange af dem fra York. Vi var meget længe på York, og det gav mig lidt mere tid til at finde de rette vinkler, men det rakte kun så langt. Heldigvis fik jeg gode fotos af alle hingstene. Det var jeg vældig glad for.

Jeg må derop igen, hvor solen ikke er så skarp som i lørdags. Normalt man man med lidt god vilje tage lidt i skævt på lyset og sådan. Men ikke i det her vejr. Uanset, så håber jeg, at I dog får et indryk af, at vi havde en dejlig tur derop til de søde føl. Hos Bechmann Stud fik vi et velfortjent hvil og en sludder med Hanne Bechmann, som jo også er “vores” træner.

Tags: ·············

6 Comments so far ↓

 • Taknemmlighed over de små og store ting | deborah.dk

  […] sker nok aldrig), men dog en del. Faktisk har jeg fået sorteret og ordnet rigtig mange fotos og skrevet lidt også, og så har jeg gjort klar til et indlæg […]

 • Den totale overflod | deborah.dk

  […] havde en dejlig tur, som I får mere om, men lige nu er jeg simpelthen træt i overflod, så jeg vil trække mig tilbage, og vende tilbage […]

 • Erik Søndergaard

  Trods alt en fin billedserie. Jeg ville rigtig gerne kunne tage med på sådan et besøg! Hvad er filosofien med at lade Mingun gå med dækken i sådan et varmt vejr? Til vore børn siger vi jo: Tag jakken af, ellers fryser du, når det bliver koldt

 • horseracing.dk

  Filosofien er, at de bliver ædt af insekter. Det er ikke et dækken som sådan, men et insektdækken. Hopperne vi så var også meget generet og det gjorde det faktisk svært at fotografere dem, fordi de var så urolige p.g.a. bl.a. hestebremser.

 • Erik Søndergaard

  Tak, Deborah. Så har min dag ikke været forgæves i og med, at jeg har lært noget nyt! 🙂

 • horseracing.dk

  Selvtak – We aim to please 🙂

Leave a Comment