Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Auktioner og læsestof, mens I venter

September 9th, 2013 · 1 Comment · Avl, Täby, York Stutteri


Fra Åringsauktionen 2012 på York

Mens I venter på mig og flere fotos, behøver ingen at kede sig. Der er auktion i Stockholm på lørdag, men der er også løb på Klampenborg, så om du skal kigge løb eller købe hest, må du vurdere. Den 27. september har vi den fælles auktion på Roslövsholm, Flyinge i Sverige, så nu kan ikke være for tidligt at begynde at studerere kataloger.

Katalog til Täby Åringsauktion 14. september 2013

Katalog til den fælles auktion på Roslövsholm, Flyinge den 27. september 2013

Skal du ikke købe hest, men du bare godt kan lide læsestof om vores passion, jamen så kig nedenfor, for der finder du et online og helt gratis magasin om fuldblod.

Her kæmpes for at få ting færdig, men det hele er trukket noget ud, men jeg prøver så godt jeg kan, at nå lidt af det hele. For nu kan I ihvertfald underholde jer. Med hensyn til auktion den 27. har jeg endnu ikke besluttet, om jeg skal derover, men der er tid endnu, og flere faktorer, at tage hensyn til.

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg kommer til at savne den dejlige auktion på York, som jeg personligt føler er et tab. Det er helt sentimentalt, og eftersom jeg ikke er pengestærk og skal købe, helt uvæsentligt, men sådan er det altså. Hvad synes du om det nye tiltag? Kommentarer, meninger og andre ytringer bydes velkomne nedenfor.

International Thoroughbred september 2013

Tags: ·········

One Comment so far ↓

Leave a Comment