Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dansk St. Leger 2013

October 6th, 2013 · No Comments · Danish St. Leger, Dansk Galops Auktionsløb, Foto, Klampenborg


Vejret var fantastisk og det blev nydt i fulde drag, men tage endelig ikke fejl, det var også ret så køligt og langt fra sommer


Dagens første sejr tog Christiansen Racing’s Goldstep (IRe) sig af under Manuel Martinez, foran One Giant Step (IRE) og Nicolaj Stott, og Trinity (SWE) og Sara Slot. Goldstep (IRE) trænes af Bent Olsen, som her tog den første af flere sejre på dagen


Hongkong Cadeaux og Manuel Santos tog sig af Auktionsløbs Consolation foran Emmys Lane og Marcos Robaldo og Capirinha og Oliver Wilson. Hongkong Cadeaux er ejet af Stald Hong Kong og trænes af Tina Mortensen


For en gangs skyld et misvisende foto, for helt ude ved hegnet kommer Zolitall (IRE) og Ulrikke Nielsen og vinder noget så flot. Desværre kom hun aldrig i vindercirklen, så af den gode grund ingen fotos derfra heller – vi ventede ellers længe<. Her ses Plotting (GB) og Elione Chaves og Jack of Clubs og Oliver Wilson, som var henholdsvis 2. og 3. i mål


Feltet i dagens hovedløb – Dansk St. Leger på vej rundt svinget med vinderen Call of Duty og Rafael Schistl først


Endnu en triumf på dagen for Træner Bent Olsen. Call of Duty og Rafael Schistl vinder St. Leger i ovenlegen stil foran Rockyto og Jacob Johansen og Koo Koo Sint og Per-Anders Gråberg. Call of Duty er ejet af Scandinavian Racing Team og er opdrættet af Stutteri Hjortebo


Oliver Wilson og Dustin tog sig af sejren i Anthony Handicap, fulgt af Aladar og Manuel Martinez og Pick Me (SWE) og Martin Rodriguez. Dustin er ejet af Lone og Jens Wesst og trænes af Flemming Poulsen


Brave The Kicker gjorde alt, hvad han kunne, men måtte se sig slået af helt overlegne Jubilance (IRE) og Jacob Johansen i Niels Overgård Memorial, hvilket gav endnu en sejr til Træner Bent Olsen på dagen. Jubilance er ejet af Lone Kaj Nielsen og opdrættet i Irland, på 3. pladsen var Free House (GB) og Manuel Martinez

Det var lidt om dagen sådan overordnet. Der var jo mere og ikke mindst flere fotos, som du kan se her. Jeg er nødt til at gøre det relativt kort, for jeg har stadig rigeligt at se til, oveni, at jeg har ligget syg foreløbig en uge. Og som altid er jeg bagud, men forhåbentlig hellere sent end aldrig.

Tags: ··························

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment