Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

If it ain’t broke, don’t fix it!

October 5th, 2013 · No Comments · Diverse, Göteborg, Jägersro, Täby

Jeg skrev igår om at pengene fosser ud af vores lommer i forhold til mange ting. Det er så over skattebiletten. Det her er anderledes, men stadig lidt samme princip. Det er sjældent jeg kritiserer noget omkring galoppen, for det er mit hjerte så nært, men engang imellem må man have luft.

Når jeg siger dette, er det langt fra en kritik af Stefan, som jeg forstår har brugt mange timer og megen energi på dette, men ikke (som jeg har forstået det), har fået den tid, han kunne have ønsket sig til projektet. Måske det er dette, der reflekteres resultatet. Uanset resultatet, som er rodet og meget lidt brugervenligt – det tog mig jeg ved ikke, hvor lang tid og finde startlisten til i morgen, og jeg kan vel dårligt kaldes en novice udi det her, så forstår jeg ikke, hvorfor der overhovedet skulle en ny side til.

Sporten vrider sig i vånde økonomisk, både her i Danmark, men nu også i Sverige. Jeg skal ikke kunne sige, hvad den det nye website, har kostet, men uanset er det skønne spildte svenske kroner, som kunne være brugt langt bedre. Okay, der lå en bslutning fra før om, at man ville lave om. So *BIB* what? Jeg er noget træt af bureaukrati på alle leder, og hvis man har taget en forkert beslutning, så må man lave den om – sværere kan det ikke være.

Den gamle hjemmeside var pænere og langt mere brugervenlig end den nye. Nyt er ikke altid bedre, gid folk dog snart ville forstå det – det gælder iøvrigt også giganter som Google som også lige har lavet deres system om, så det er helt håbløst. Suk!

Det var så afsnit 7301 omkring ting jeg ikke forstår, og spørgsmålet om, hvor sund fornuft blev af!

Skulle du have svært ved at finde programmet til imorgen, så må jeg heller smide linket, nu jeg fandt det. Husk, at har du noget på hjerte, kan du altid få spalteplads her – det er bare at smide mig en mail via kontaktsiden.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment