Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Fortsat rigtig god bedring

November 11th, 2013 · No Comments · Diverse, Foto, Øvrevoll Galoppbane

Efter Espen Ski’s alvorlige styrt forleden, har han været indlagt på Oslo Universitetssygehus og er blevet skannet og overvåget meget nøje. Han er heldigvis sluppet med, hvad klassificeres som moderate skader (brækket kraveben og et kompressionsbrud i ryggen), og skulle med hvile og tid blive så god som ny igen, og er heldigvis i bedring. Foreløbigt rideforbud er i 3 måneder, og han skal så vidt, det kan vurderes blive på hospitalet yderligere 14 dage mere.

Herfra det bedste ønsker om god bedring til Espen, som vi ser frem til at se i sadlen igen. Yderligere forlyder det, at familien er glade for alle tanker og hilsener, men også, at de nu har brug for lidt ro og således lader Ola Jakobsen (Norsk Rikstoto) stå for fremtidige henvendelser.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment