Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Nyt hegn – en uges arbejde

November 10th, 2013 · 2 Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

Billederne taler næsten for sig selv! I morges kl. lidt i 10, da jeg var på vej i stalden for at følges med de andre til Jägersro, kørte jeg forbi banen for at se, hvor langt de var kommet med det nye hegn. De er næsten færdige. Det er ikke meget, der mangler, men hvor langt de så er nået dagen igennem ved jeg jo ikke, men det ser jeg så nok i morgen.

Det er anderledes end jeg måske lige forestillede mig (positivt) og er faktisk rigtig pænt, og slet ikke så voldsom en forandring som man måske kunne have frygtet. Det sagt af undertegnede, der absolut hader den slags forandringer. Så jeg vil tro selv de mest skeptiske – hvis der er nogle sådanne, vil være godt tilfredse.

Tags: ··

2 Comments so far ↓

  • Erik Søndergaard

    Ser rigtig godt ud. Og fint, at man bevarer nærheden til banen og hestene. Går det helt ned til Møllers hus?

  • horseracing.dk

    Det er rigtig fint, og ja det går helt ned 🙂

Leave a Comment