Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Nyt hegn

November 2nd, 2013 · 1 Comment · Diverse, Foto, Klampenborg

Det skal være skidt, før det bliver godt, er der et gammelt ord, der siger. Jeg ved ikke, om jeg synes, det var skidt før, men det er det så nu, hvor det gamle hegn, er revet op med rode og har efterladt, hvad man vel nærmest kan kaldet et åbent sår på banen, hvor hegnet var. Vi sad i stalden forleden og så fotos, tilbage til 1944, og der var hegnet der! Så det har muligvis stået der, siden banen blev anlagt, så man kan vel ikke andet end sige, det har gjort sin pligt.

Dertil kommer, at jeg og mange, mange andre, er rigtig trætte af ubetænksomme forældre, der ikke kan forstå, at lille Per eller Emma, ikke skal sidde på hegnet med benene dinglende ud, når der kommer heste på 450 kg susende forbi med 60 km i timen. Det sætter det nye hegn formentlig en stopper for. Så om ikke andet bliver det på den konto en stor forbedring.

Måske man skulle overveje en løsning med en hæk imellem i Paddocken også, hvor det også hurtig kan blive farligt for publikum, som man tydelig ikke kan forlade sig på, at tænke sig om den vej rundt. Men det kommer nok. Er klar over, pengene ikke hænger på de træer, der ikke er deroppe mere heller. Skulle vi ikke lave en Træernes Fond, og få plantet nye og fine træer deroppe? Omend ikke gratis, så dog gøreligt, hvis vi alle hjalp til…. Mere om hegnet og træer senere.

Tags: ·····

One Comment so far ↓

Leave a Comment