Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tillykke til Espen Ski

November 29th, 2013 · 1 Comment · Foto, Øvrevoll Galoppbane


Espen Ski her på Perks i Chess Racing’s farver for Long Racing

Dagens championater blev afgjort i dag i Norge. Ikke overraskende tog Niels Petersen sig af trænersiden, omend det var i hård kamp med Rune Haugen. Stort tillykke til Niels Petersen som kun kan siges at have haft en fantastisk sæsson.

På jockeysiden kunne Elione Chaves have taget titlen fra Espen Ski, men sådan gik det ikke, og i forhold til at Espen grundet sit alvorlige styrt, har mistet de sidste 4 løbsdage, så var det meget fortjent, at han tog titlen. Forhåbenlig kan det give energi og ekstra kræfter til at komme stærkt tilbage næste år. Herfra ihvertfald et stort tillykke til Espen med ønsket om fortsat god bedring.

Du kan læse mere om dagens løb på Øvrevoll Galoppbane’s site. Rigtig god weekend og start på december lige straks.

Tags: ·····

One Comment so far ↓

Leave a Comment