Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Fantastiske Beat Baby

January 30th, 2014 · 2 Comments · Udenfor Skandinavien, Øvrevoll Galoppbane


Beat Baby bliver kort slået 2. i Exellence Trophy i Dubai d.d. Foto @Erika Rasmussen – brugt med tilladelse

Så gjorde han det igen Beat Baby. Jeg har nævnt ham før, og ikke uden stolthed. Han har nemlig stået i Danmark og intet mindre end hos os på Enghavelyst, hvor jeg havde fornøjelse af at være med til at passe ham. Dejlig hest også der. Og faktisk havde vores allesammens Oliver Wilson et par af sine første sejre (hvis ikke de første – kan ikke ses i sportsystemet) på netop Beat Baby, mens han stod hos os.

Jeg behøver ikke fortælle de indviede, at han er fantastisk hurtig også, udover at være sød og smuk oveni. Idag kunne han næsten føje endnu en sejr til den lange liste af sejre. Det var ellers forventet, at han skulle bruge et løb mere til at komme i sving, men som ofte viste han, hvor fantastisk han er. Jeg kan dårligt forestille mig andet end, at den danske (bosat i Norge, og for tiden i Dubai) træner Niels Petersen, er godt tilfreds med indsatsen. Tillykke til alle involverede.

Tags: ··

2 Comments so far ↓

Leave a Comment