Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Februarforårsstemning

February 24th, 2014 · 1 Comment · Foto, Klampenborg

Et foto siger mere end mange ord, så jeg vil fatte mig i korthed. Her lidt stemning fra i går, hvor jeg var dels en tur på Enghavelyst og bagefter på banen og retur. Som det ses, herskede der som i dag forårsagtige tilstande og alle nød det.


“To wash or not to wash, that’s the question” –
Michelle Gross og Pour Toi


Også træner Søren Jensen nød det gode vejr, her med Pull In Carlras


Malin Karlsson på Snowflake og Nicolaj Stott på IKC Sweet Candy


Charlotte Berland Larsen på Call Of Duty


Nicolaj på Candy, her uden blinkers


Malin på Snowflake


Susanne Springer på Smokey Storm


Isabelle Lind på Gentleman Jack

Tags: ···········

One Comment so far ↓

  • Solbeskinnet søndag | deborah.dk

    […] Så susede jeg i stalden og det viste sig, at 2 af vores var på vej, og så kørte jeg retur, og fik også fotos af dem, men dem må I vente med til i morgen for nu er det sengetid her. Efter turen til banen var jeg […]

Leave a Comment